Om KS Company

Tømrerfirma i Silkeborg

Hos Tømrerfirmaet KS Company tager vi imod diverse udfordringer inden for tømrer- og snedkerfaget. Vi er et alsidigt firma, som udfører mange forskellige opgaver lige fra renovering og tilbygning, montering og opmåling af døre og vinduer, tagarbejde mm. Vi lægger vægt på høj kvalitet samt at overholde bygningsreglementet.

Vi udfører arbejde for både private, det offentlige og erhverv i Silkeborg og i det hele taget Midtjylland. Dette betyder, at vi gerne giver et uforpligtende tilbud på opgaver i både privatregi og indenfor det offentlige.

Vores erfaring og gode kunderelationer er baseret på, at vi lever op til vore kunders forventninger om høj kvalitet, god service og ikke mindst, at arbejdet udføres til aftalt tid og pris.

Kontakt Tømrerfirmaet KS Company ApS for råd og vejledning på tlf. 22 35 61 06 eller mail: kenneth@kscompany.dk

 

 

Vi udfører:

Døre og vinduer

Skal du have sat nye døre eller i dit hus, så tilbyder KS Company rådgivning, opmåling og montering samtidig. Samtidig er vi leverandør af Outline og KPK vinduer og døre, som tilbyder 10 års garanti.

Det er ofte små detaljer, der gør den store forskel, når det handler om energi, design og funktion. Du kan vælge mellem de klassiske træprodukter og de mere moderne træ/-alu-produkter. Uanset hvilket produkt du vælger, kan du være sikker på, at du får et godt dansk produkt.

Vi har stor erfaring med udskiftning af døre og vinduer. Derudover er vi løbende på kursus, hvilket giver os viden og dermed gode forudsætning for at give dig den helt rigtige vejledning til netop dit behov.

 

Træterrasser

Drømmer du om en træterrasse, eller skal den gamle renoveres?

Vi kan tilbyde en løsning, der både er holdbar, funktionel og passer til lige præcis dit hjem. Træterrasser foretrækkes ofte i hårdt træ. En af fordelene ved denne type træ er, at det kan holde i mange år uden behov for stor vedligeholdelse.

Man kan vælge at slibe og oliere hårdttræsterrasser, så de bevarer den røde glød. Alternativt kan man lade dem være, som de er, så de bliver mere grå og retro i udseendet. Uanset hvad man foretrækket, vil overfladen fremstå flot og rustie.

 

Tagarbejde

Taget er en vigtig del af husets fremtoning

Derfor er et nyt tag også en oplagt mulighed for at give din bolig et stilfuldt løft.

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på jeres nye tag, og med os kan du altid være sikker på, at der er tale om en fast pris.

Vi udfører alt lige fra tagrender til nyt tag og ny kvist. Ydermere tilbyder vi også efterisolering af loftet, så det stemmer overens med de nye krav til bygningsreglementet fra 2010.

 

tømrer silkeborg

Gulvbelægning

Trænger dit hjem til nye trægulve? Vi kan være  behjælpelig med at finde det helt rigtige trægulv til den helt rigtige pris.

Det kan ofte være lidt af en jungle af navigere rundt i, når man skal vælge nyt gulv. Der findes trægulve til enhver smag. Både lyse og mørke og forskellige træsorter som bøg, eg, mahogni, fyr, gran, stavparket, lamelparket, massiv mm.

Gulvet udgør en stor flade i dit rum og udsættes ofte for meget belastning. Det er derfor væsentligt at gøre sig klart, hvilke egenskaber gulvet skal have for at opfylde lige netop de krav, som rummets funktion stiller. Tag os med på råd; så vi i samarbejde kan finde det helt rigtige gulv til jeres behov.  

Renovering og tilbygning

Hvis huset skal renoveres, eller I ønsker et ekstra værelse, skal stuen så deles op?

Sådanne udfordringer kan vi være behjælpelig med. Hvad enten der er tale om mindre eller komplicerede projekter, løser vi opgaven i fællesskab med vores faste samarbejdspartner. Her udfører vi totalentreprise, som altid tager udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Det er med til at sikre det bedst mulige resultat, og det er din garanti for en løsning, som lever fuldt op til dine forventninger.

 

tømrer silkeborg
tømrer silkeborg

Køkken og Bad

Vi har stor erfaring med at montere alt lige fra køkken til bad og garderobeskabe.

Det kan være svært at overskue de utallige muligheder, der findes i forbindelse med montering af nyt køkken. Her er det vigtigt med professionel vejledning.

Vi tilbyder alt fra opmåling til montering af køkken og bad. Desuden udfører vi også specialfremstillede reoler, hylder, tv-borde mm. udført i træ eller MDF. Vi kan f.eks. skabe en unik bogreol, som er bygget ud fra dine idéer og ønsker.

Nyhed: Vi tilbyder også alt inden for snedker opgaver. Hvis i mangler en reol i præcis det mål, eller en ny skuffe i skrivebordet.